Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На дорозі “Петрівськ-Серпневе” відбулись деякі зміни: деталі

0 коментарів 24435 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автошлях, про який йде мова, знаходиться  у Тарутинській громаді та має протяжність 16 кілометрів – усі в вибоїнах, ямах та тріщинах.  Донедавна тут було проблемою проїхати будь-яким автотранспортом, у тому числі швидкій, шкільному та пасажирським автобусам, постачальникам продуктів та хліба. Як зазначили у селищній раді, дану ділянку дороги обслуговує ДП «Служба місцевих автомобільних доріг», повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Однак нещодавно ситуація змінилась у кращий бік. Протягом кількох днів спільним зусиллями Петрівського старостинського округу, ПрАТ «Петросталь» (керівник Ламбов П.Г.) і комунального підприємства «Петросталь» безкоштовно був проведений ямковий ремонт найбільш аварійних ділянок дороги, зокрема їх засипали щебенево-піщаною сумішшю. Роботи з вирівнювання дорожнього покриття проводились грейдером комунального підприємства «ВУЖКГ».

Активну допомогу у дорожніх роботах надало акціонерне товариство «Петросталь», яке виділило не тільки техніку, а і паливно-мастильні матеріали.  Крім того, був проведений поточний ремонт дороги по вулиці Шкільна села Петрівськ.

Велике дякуємо усім, хто долучився до проведення важливої та необхідної роботи з ремонту автомобільної дороги“, – прокоментували в органах влади Тарутинської громади.

На дорозі "Петрівськ-Серпневе" відбулись деякі зміни: деталі

На дорозі "Петрівськ-Серпневе" відбулись деякі зміни: деталі

На дорозі "Петрівськ-Серпневе" відбулись деякі зміни: деталі

На дорозі "Петрівськ-Серпневе" відбулись деякі зміни: деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x