Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Кадрова політика: у Болградській РДА представили новопризначених заступників голови

0 коментарів 25839 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 1 вересня, начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко офіційно представив своїх нових заступників ─ першого заступника Валерія Єребакана та заступника  Олександра Іорданова. Про це, із посиланням на Болградську РДА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Відтепер, відповідно до розподілу обов’язків, Валерій Єребакан відповідатиме за напрямок роботи у сферах життєзабезпечення, будівництва, цивільного захисту та гуманітарних питань. За освітою Валерій Георгійович економіст, стаж роботи на державній службі ─ трохи більше року. До призначення першим заступником голови Болградської РДА перебував на посаді головного спеціаліста відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ізмаїльської райдержадміністрації.

Олександр Іорданов, своєю чергою, забезпечуватиме реалізацію повноважень з питань фінансів, економіки, цифровізації та архівної справи. Олександр Михайлович має стаж державної служби понад 24 роки, переважно ─ у структурних підрозділах податкової служби. Він, як і його колега, має диплом Одеського державного економічного університету. До призначення на посаду працював головним державним інспектором Південного відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області.

Голова райдержадміністрації Михайло Шарафаненко, представляючи свою нову команду співробітникам, зазначив, що ці люди ─ досвідчені фахівці, які володіють ситуацією на місцях, орієнтуються у соціально-економічних процесах району, та побажав новопризначеним заступникам успіхів у реалізації професійних планів і значних здобутків на благо Болградського району.

«Наша спільна команда працюватиме на підвищення економічних та інших показників розвитку району», ─ підкреслив очільник району.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x