Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Арцизька громада проведе сьогодні в останню путь Героя Івана Камнєва: час та деталі живого коридору

0 коментарів 22707 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічна звістка знову нещодавно надійшла до громади – на фронті під час мінометного обстрілу обірвалось життя захисника та патріота своєї держави,  35-річного жителя м. Арциз, військовослужбовця Збройних Сил України Камнєва Івана Леонідовича. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на голову  Арцизької громади Сергія Парпуланського.


Як стало відомо, загинув Герой поблизу населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області. У нього залишилися дружина та маленький син…

Нехай пам’ять про захисника буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав і поважав його!“, – висловив свої співчуття з приводу втрати Парпуланський та закликав приєднатись до живого коридору всіх небайдужих.

Церемонія прощання з загиблим Героєм відбудеться сьогодні, 11 вересня, о 12:30 за адресою: м. Арциз-2, вул. Калмикова, 13, кв. 18.

Коридор пам’яті проходитиме таким чином:
– о 9:00 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вул. Добровольского, вул. Соборна, вул. Свободи у напрямку руху до будинку загиблого;
– о 13:00 від будинку загиблого, вздовж вул. Калмикова до кладовища у Глинці.

Арцизька громада проведе сьогодні в останню путь Героя Івана Камнєва: час та деталі живого коридору

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x