Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Жителям Бессарабії приготуватись: наближається чимала спека

0 коментарів 45846 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спеціалісти Гідрометеорологічного Центру Чорного та Азовського морів дали свій прогноз погоди на цей робочий тиждень і попередили, що пожежна небезпека місцями по області може сягати четвертого, а то й п’ятого класу. Тож усі мають пам’ятати про це та не створювати прецеденти з пожежами, передає “Бессарабія INFORM”.


Зокрема, синоптики попередили, що завтра, 15 серпня, на території області буде панувати антициклон Лотте. Отже, потрібно очікувати безхмарну спекотну погоду з північно-східним вітром приблизно 6-11 метрів за секунду. Температура вдень сягатиме не менш ніж 33 градуси, а вночі трохи спадатиме – до 21.

З середи й до кінця робочого тижня погоду зумовлюватиме поле підвищеного тиску. Тому варто очікувати мінливу хмарність без істотних опадів, і вітер північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі буде триматись приблизно у діапазоні 18-23 градуси, а вдень підійматися до 34.

Для тих, хто має намір скупатись в ці дні у Чорному морі на офіційно відкритих пляжах в Одеській області, – температура морської води сягатиме 22-23 градуси.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x