Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За порушення на одній з АЗС Одещини з “Укр-Петроль” стягнули штраф майже на 350 тисяч гривень

0 коментарів 38097 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З ТОВ «Паливно-торгова фірма «Укр-Петроль» стягнули 340 тисяч гривень штрафу за порушення вимог Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції». Про це, із посиланням на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу, повідомляє “Бессарабія INFORM”.
  Так, працівниками інспекції у березні 2021 року було проведено планову перевірку характеристик автомобільного бензину та дизельного пального на АЗС № 7 «Укр-Петроль» у місті Одеса. За результатами встановили, що на даній АЗС наявні порушення норм Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів дизельного, суднових та котельних палив. Зважаючи на таку ситуацію, посадовими особами інспекції були направлені вимоги керівництву “Укр-Петроль”, з метою усунення цих порушень та недоліків.
Проте суб`єктом господарювання не було виконано у встановлений термін визначені вимоги та не надано в строк інформацію про  виконання рішень стосовно вжитих обмежувальних заходів. Тому було винесено постанови про притягнення “Укр-Петроль” до адміністративної відповідальності на загальну суму 340 тисяч гривень.
 Знову ж таки, у визначений строк штраф не було перераховано до бюджету, тому інспекція звернулась до суду із позовом про накладання санкцій в судовому порядку.
 Наразі позов інспекції задоволено, та на даний час суму штрафу стягнуто у повному обсязі.
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x