Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Старокозацька громада попрощається зі своїм Героєм: сумна звістка з фронту – загинув Сергій Савочка

2 коментаря 37152 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З фронту надійшла ще одна сумна звістка до Старокозацької громади. На війні загинув 41-річний мешканець села Красна Коса Сергій Савочка. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на сільську раду та районну адміністрацію.


Сергій Федорович Савочка одним з перших без вагань пішов захищати Батьківщину ─ так про нього згадують односельці. Загинув Герой 28 липня під час бойового зіткнення з противником, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, в районі села Роботине, Запорізької області.

«Старокозацька сільська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють співчуття родині загиблого воїна. Вічна памʼять Герою!», ─ йдеться у дописі громади.

Вшанування пам’яті та прощання із захисником України відбудеться завтра, 4 серпня, о 10:00 в селі Красна Коса, пров. Тихий, 8а.

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття родині Героя з приводу тяжкої втрати! Сумуємо разом з вами…

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
BREST-1939
BREST-1939
1 год назад

Вечная память Герою!!!

Дядя Вася
Дядя Вася
1 год назад

“виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність,” – с мозгами граждан поработали, и человек стал чувствовать что он должен ЗеТорчку, Коломойше, Ахметову и их хозяевам за океаном и в Лондоне. Свобода и независимость – просрали вы её, когда распродали западным латифундистам земли. Вот скажите, за что вы людей массово истребляете, за какие ценности, когда люди были бесправными, сейчас бесправные и не дай Бог если у вас останется кусочек вашей 404, так и будут крепостными. Нация, больная, хромая – а сейчас пытаетесь сохранить награбленное и захваченное в 2014 году.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x