Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Все заради Перемоги: Арцизька громада виділила майже 4 мільйона гривень на підтримку армії

0 коментарів 20115 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Підтримка української армії на сьогодні, в розпал повномасштабної війни, має бути найбільшим пріоритетом як для простих людей, так і для всіх щаблів влади. Саме від обороноздатності нашої країни залежить, наскільки близька наша Перемога над ворогом. Наразі громади Одещини долучилися до ініціативи ОВА та з місцевих бюджетів виділяють кошти для підтримки армії. Так, із бюджету Арцизької громади вчергове виділено майже 4 млн грн на підтримку Збройних Сил України та територіальної оборони. Про це, посилаючись на міську раду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Відповідне рішення про виділення таких коштів було прийнято на пленарному засіданні 48-ї сесії, яке відбулось 18 серпня.

Як повідомили у громаді, загалом від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на підтримку ЗСУ з місцевого бюджету було виділено майже 9 млн грн, в тому числі, на придбання товарно-матеріальних цінностей та послуг для обладнання системи позицій взводних опорних пунктів, а також військове обладнання та знаряддя.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x