Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водійка з Ізмаїльського району може відправитись до тюрми за те, що спричинила аварію і відправила до лікарні молодого хлопця

0 коментарів 115884 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аварія трапилась у квітні на трасі “Одеса-Рені” поблизу міста Ізмаїл. Тоді 41-річна жителька Ізмаїльського району, здійснюючи обгін вантажних транспортних засобів на автомобілі «Volvo», не врахувала інтенсивність руху вантажівок у попутному напрямку і не встигла повернутися на займану смугу, зіштовхнувшись з автомобілем «Lexus» під керуванням 26-річного одесита, який рухався у зустрічному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Внаслідок аварії тілесні ушкодження середньої тяжкості отримав тоді 26-річний пасажир «Lexus» – перелом ноги. Водії обох автівок, які потрапили у ДТП, були тверезими, серйозних ушкоджень не отримали.

«Після проведення низки довготривалих експертиз та інших слідчих заходів в рамках розпочатого кримінального провадження, за наявності достатньої кількості зібраних поліцейськими доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає від 51000 до 85000 гривень, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду», – зазначив старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

У поліції також нагадали: перед початком обгону водій повинен переконатися в тому, що смуга зустрічного руху, на яку він буде виїжджати, вільна від транспортних засобів на достатній для обгону відстані. І після обгону він зможе, не створюючи перешкоди транспортному засобу, який він обганяє, повернутися на займану смугу.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x