Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Війна, на жаль, продовжується – на фронті загинув мешканець Успенівської громади Олександр Церковний

0 коментарів 22275 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський район продовжує отримувати сумні звістки з передової – під час наступальних дій загинув матрос Олександр Петрович Церковний, 1985 року народження. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на органи влади громади.


Олександра, який вже ніколи не справить свій 40-річний день народження, назавжди запам’ятають веселим, щирим та водночас серйозним чоловіком, який не побоявся взяти до рук зброю та вступити до лав захисників рідної держави.

Вірний військовій присязі, житель села Ройлянка до останнього подиху вибивав ворога з української землі. Але, на жаль, 6 серпня Олександр загинув під час наступальних дій біля населеного пункту Урожайне в Донецькій області.

В Героя залишились батьки, родина, близькі люди…

У ці гіркі хвилини Успенівська територіальна громада розділяє горе сім’ї та непоправну втрату. Усі ми схиляємо голови у скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна пам’ять і слава Герою, який захищав Україну та кожного з нас!“, – виразили свої співчуття у сільській раді.

Інформацію про день та час, коли мешканці міста зустрічатимуть свого Героя на рідній землі, та дату прощання у громаді повідомлять додатково.

Глибокі й щирі співчуття з приводу тяжкої втрати висловлює рідним та близьким «Бессарабія INFORM». 

 

Війна, на жаль, продовжується - на фронті загинув мешканець Успенівської громади Олександр Церковний

Війна, на жаль, продовжується - на фронті загинув мешканець Успенівської громади Олександр Церковний

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x