Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вісім років позбавлення волі ─ до такого покарання на Одещині засуджено учасника так званого батальйону «Русь» терористичної організації «ЛНР»

0 коментарів 31806 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканця Дніпропетровщини, який останнім часом проживав в Одеському регіоні, засуджено за участь у терористичній організації. Йому призначили покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласну прокуратуру.


Під час судового процесу було доведено, що обвинувачений у 2014 році вступив до збройного підрозділу «ЛНР» – так званого краснодонського батальйону «русь». Там його призначили на посаду водія багатоцільового тягача (транспортера) легкого броньованого – МТ-ЛБ, під позивним «Рижий».

Також після проходження військового вишколу здійснював бойове чергування на одному з блокпостів в районі м. Щастя Луганської області. Наприкінці грудня 2014 року засуджений вийшов зі складу терористичної організації та виїхав до росії.

Проте згодом він повернувся до України й оселився в одному з населених пунктів на Одещині. Його затримали у лютому 2023 року. Увесь час він перебував під вартою.

У судовому засіданні засуджений свою вину визнав.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x