Вилківська громада в жалобі: на війні загинув Артем Махортов

0 коментарів 40122 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці серпня, боронячи рідну країну від російської ворожої навали, у Запорізькій області загинув житель Ізмаїльського району Артем Юрійович Махортов. Його рідні, друзі та близькі наразі в очікуванні, коли стане відома дата та час поховання загиблого. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Вилківську громаду. 


Дужий та веселий воїн був мешканцем села Новомиколаївка. Коли настав час боронити рідну землю від ворога, Артем без вагань взяв до рук зброю і сміливо вирушив на поле бою. Та, на жаль, 26 серпня під час виконання військового обовʼязку командир протитанкового відділення взводу вогневої підтримки аеромобільної роти аеромобільного батальйону Артем Махортов загинув…

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника Артема знайде вічний спокій…  Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!“, – висловило свої співчуття з приводу втрати керівництво громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x