Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Тарутинській громаді мешканці допомагають військовим, а захисники, в свою чергу, – цивільним

0 коментарів 12906 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


30 серпня в громаді відбулись одразу дві події, які показують, наскільки важливою є взаємопідтримка. Від місцевих фермерів з громади на фронт відправилась посилка з необхідним спорядженням, а до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей військові закупили канцтовари, побутову техніку та іграшки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на органи місцевої влади. 


Сільське фермерське господарство «Кристал» Тарутинської громади нещодавно закупило для військових шість пар тактичних навушників. Для тих, хто ще, можливо, не знає, пояснимо: тактичні навушники – це критично важливий в оснащенні військового атрибут. Особливо вони необхідні у місцях, де працює артилерія.

Військове оснащення голова громади Сава Чернєв вже передав військовослужбовцям зі смт Тарутине, які нині боронять Україну на Донецькому напрямку.

Кожна допомога для наших захисників – безцінна, для запобігання травмування бійців, посилення їх бойової здатності і нових перемог на фронті.
Кожна допомога, кожен донат наближає Перемогу! Підтримуємо ЗСУ!”, – прокоментували подію у місцевій владі.

Паралельно з цим до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей служби у справах дітей Болградської райдержадміністрації, який знаходиться в смт Тарутине, завітали гості у формі українських захисників. Вони доставили у центр подарунки, які були надані від офіцерського складу оперативного угрупування військ «Дунай». Тепер у Центрі є нова пральна машина, настільні ігри та необхідне канцелярське приладдя.

Секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова та тимчасово виконуюча обов’язки директора центру Світлана Шляхова подякували військовим за подарунки та за те, що, незважаючи на всі труднощі, вони знаходять можливість допомагати дітям.

В Тарутинській громаді мешканці допомагають військовим, а захисники, в свою чергу, - цивільним

В Тарутинській громаді мешканці допомагають військовим, а захисники, в свою чергу, - цивільним

В Тарутинській громаді мешканці допомагають військовим, а захисники, в свою чергу, - цивільним

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x