Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Рені дітей та дорослих запрошують на консультаційні зустрічі з психологом під відкритим небом: деталі

0 коментарів 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Групові зустрічі з психологом будуть проводитись окремо для дітей і окремо для дорослих регулярно, кожного вівторка та четверга в рамках міжнародного проєкту. Скористатись підтримкою зможе абсолютно кожен мешканець міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міську владу Рені.


Дитячі заняття з психологом будуть проводитись о 12:40 в міському парку “Перемога”. На нього запрошуються діти віком від 6-10 років. Під час заняття психолог познайомить малечу з вправами та техніками, які допоможуть дитині зняти напругу та відновити свої сили під час коливання настрою від постійних небезпек та воєнних дій.

Щодо дорослих, то групові зустрічі з психологом відбуватимуться об 11:00 у приміщенні бібліотеки (біля фонтану). Тема майбутньої зустрічі – «Емоційна регуляція». На ній психолог допоможе визначити свої реакції на стрес та дізнатись про можливості підтримати себе, щоб зберегти психологічне здоров’я надалі. Також присутні дізнаються та на практиці спробують вправи, які допоможуть піклуватися про свій психологічний добробут.

Наостанок підкреслимо, що зустрічі будуть відбуватись в рамках проєкту «Екстрена освіта та психосоціальна підтримка постраждалого від конфлікту населення в Україні та Молдові, особливо дівчат, хлопців, підлітків та жінок», а реалізуватимуться завдяки ГО “Регіональний аналітичний центр” у співпраці з ренійською міською територіальною громадою та Міжнародною місією “WeWorld”, за фінансової підтримки Іспанської Співпраці через Іспанське Агентство (AECID) та “EDUCO”.

В Рені дітей та дорослих запрошують на консультаційні зустрічі з психологом під відкритим небом: деталі
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x