Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно

0 коментарів 18819 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В межах відзначення Дня молоді України та реалізації благодійного проєкту «Разом до Перемоги», в Арцизі на минулих вихідних вперше пройшов турнір з гри в класичне доміно. За призові місця змагалися 16 учасників з 8 команд. Про це повідомляє “Бессарабія  INFORM”, посилаючись на міську владу. 


Як зазначають організатори турніру, за результатами зіграних партій перше місце зайняла команда «Ветерани» (Анатолій Кльован, Володимир Добряков), друге місце – команда «Бувалі» (Олександр Малєв, Людмила Балабан), третє місце – у команди «Південь» (Діана Гойчева, Анжеліка Куралова).

Усі призери, окрім задоволення й спортивного азарту, отримали подарунки від спонсорів турніру: ТОВ «Арцизька м’ясна компанія», Тарутинського сирзаводу та ТДВ «Комсомолець».

Окремо зазначимо, що під час проведення турніру були встановлені скриньки, до яких усі охочі могли зробити свій донат на підтримку ЗСУ.  Зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів та тепловізорів для наших військових.

В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно  В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно  В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно  В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно  В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно

В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно

В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно

В Арцизькій громаді відбувся перший турнір із доміно

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x