Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Арцизі на День молоді буде весело – ввечері на жителів та гостей міста чекають спортивні розваги: деталі

0 коментарів 26190 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 12 серпня, о 18:00 на спортмайданчику Арцизького ліцею №5 на честь Дня молоді та в межах благодійного проєкту від Арцизької міської ради “Разом до Перемоги” відбудуться спортивні змагання «Сool games». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міську владу.


Як повідомляють організатори, у змаганнях візьмуть участь 6 команд – старшокласники Арцизького ліцею №5, Виноградівського та Холмського ліцеїв, команда молоді поліції, працівників закладів освіти та збірна команда міської ради, громадськості та центральної опорної лікарні.

Також під час проведення змагань будуть працювати скриньки, куди бажаючим можна буде внести свій донат на підтримку ЗСУ.

В свою чергу підкреслимо, що «Cool Games» – це інноваційний український проєкт, започаткований Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України й Українською федерацією учнівського спорту. Цей проєкт сприяє залученню учнівської молоді до рухової активності задля подальшої популяризації здорового способу життя.

Тож на змагання запрошуються вболівальники різного віку – приходьте та підтримуйте учасників!

В Арцизі на День молоді буде весело - ввечері на жителів та гостей міста чекають спортивні розваги: деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x