Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Смертельна ДТП трапилась у Білгород-Дністровському районі: загинув молодий хлопець

0 коментарів 142155 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 4 серпня, в межах села Барабой Дарницької громади на шляху не розминулись два легковики. Внаслідок цього одна людина загинула, ще одна була госпіталізована. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


Як попередньо з’ясували поліцейські, 23-річний водій автомобіля «Audi», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль «BMW» під керуванням 34-річного чоловіка, що мав перевагу в русі, і допустив із ним  зіткнення. Унаслідок ДТП водій «Audi» загинув, а його 22-річну пасажирку у тяжкому стані госпіталізували до  лікарні. Водій та 15-річний пасажир «BMW» не постраждали.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Всі обставини автопригоди продовжують встановлюватись.

Смертельна ДТП трапилась у Білгород-Дністровському районі: загинув молодий хлопець

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x