Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сім громадян Румунії незаконно перетнули державний кордон України на катері: у водах Дунаю їх виявили прикордонники

0 коментарів 50409 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сім громадян Румунії, порушуючи закон, перетнули державний кордон України на катері. Іноземних туристів виявили охоронці кордону Ізмаїльського загону в Кілійському гирлі неподалік міста Ізмаїл. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на зазначений загін.


Подружжя з двома доньками та племінниками, які перебували на борту судна, повідомило, що вони просто вийшли на річкову прогулянку з сім’єю. За словами «мандрівників», вони втратили орієнтир і випадково зійшли з маршруту та перетнули український кордон.

За незаконний перетин державного кордону громадян сусідньої держави притягнуто до адміністративної відповідальності. Після з’ясування усіх обставин правопорушення їх передали румунським колегам – прикордонникам.

«Нагадуємо, що під час дії правового режиму воєнного стану діють тимчасові режимні обмеження щодо заборони виходу та перебування маломірних плавзасобів в основному гирлі та рукавах річки Дунай. Дотримання вимог чинного законодавства є обов’язковим, а їх порушення тягне за собою адміністративну відповідальність», ─ зазначають у прикордонному загоні.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x