Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканця Ізмаїлу, який напідпитку збив жінку на тротуарі, помістили під цілодобовий домашній арешт

0 коментарів 47925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканцю Ізмаїлу, який минулої суботи, 12 серпня, напідпитку збив жінку на тротуарі проспекту Незалежності, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Про це «Бессарабії ІNFORM” повідомив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.


За його словами, запобіжний захід водію обрано Ізмаїльським районним судом за процесуальним керівництвом прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури вчора, 13.08.2023. 

Чоловіка звинувачують у тому, що він, перебуваючи напідпитку (етиловий спирт у концентрації 2,888%ₒ) та керуючи автомобілем «ВАЗ-2107», у порушення вимог Правил дорожнього руху, не впорався з керуванням автомобіля, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на жінку, яка йшла в попутному напрямку.

В результаті ДТП пішоходці спричинено тілесні ушкодження у вигляді закритих осколкових переломів плечової кістки, які відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Зловмисника було  затримано згідно ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286-1 КК України. Наступного дня Ізмаїльським міськрайонним судом обрано запобіжний захід підозрюваному у вигляді домашнього арешту строком на 60 діб.

Також Олександр Сара нагадав, що 16.02.2021 Кримінальний Кодекс України доповнено ст. 286-1, яка встановлює кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, яка передбачає покарання у вигляді безальтернативного позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x