Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканців Арцизу запрошують долучитись до благодійного молодіжного ярмарку “Добрі речі для Доброї справи!”

0 коментарів 30996 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Активна молодь разом з керівництвом Арцизької громади продовжує проводити різноманітні заходи, направлені на підтримку ЗСУ. Чергова ідея – підтримка ініціативи «РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ!» і проведення благодійного молодіжного ярмарку, який відбудеться найближчими вихідними. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку міську раду. 


Як зазначають організатори, на ярмарку можна буде придбати різноманітні вироби, одяг, взуття, сувеніри, книги, картини, магніти, побутові речі та інше. Також всі матимуть змогу зробити цікаве фото.

Крім того, можна стати самому продавцем на ярмарку або передати для продажу свої речі. Для цього попередньо потрібно буде заносити речі у волонтерський центр з 9.00 до 16.00 (обідня перерва 13.00-14.00) за адресою: м.Арциз, на розі біля аптеки Аліса. Речі приносити можна сьогодні та завтра.
Усі вторговані на ярмарку кошти підуть  на загальний збір громади, щоб закупити дрони та тепловізори для наших військових.

Сам ярмарок “Добрі речі для Доброї справи!” відбудеться у цю суботу, 12 серпня, о 10:00 за адресою: Центральний ринок, площа біля ринку, біля м’ясного корпусу.

Мешканців Арцизу запрошують долучитись до благодійного молодіжного ярмарку "Добрі речі для Доброї справи!"

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x