Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїльщина в скорботі: віддав своє життя за Україну Герой Віталій Гусаков

1 коментар 45090 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тяжкої втрати зазнав Ізмаїльський район ─ страшна війна, розв’язана російським агресором, забрала життя старшого солдата Віталія Вікторовича Гусакова. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на голову РВА Родіона Абашева та міського голову Андрія Абрамченка.


Герой помер 18 серпня внаслідок поранень, отриманих напередодні під час артилерійського обстрілу в Херсонській області.

«Від імені Ізмаїльської районної військової адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним, близьким та друзям захисника України. Сумуємо разом з вами. Низько схиляємо голови у скорботі», ─ висловив співчуття близьким Захисника очільник району.

Віталій Гусаков навчався в Ізмаїльській школі №3, а після набуття освіти в профтехучилищі та строкової служби в армії обрав для себе шлях військовослужбовця. До 2016 року Герой проходив службу за контрактом у Морській охороні Державної Прикордонної служби України, а з початку повномасштабної військової агресії росії проти України він прагнув стати на захист рідної землі, аби вибити ворога з Батьківщини. Наприкінці минулого року Віталій Гусаков потрапив на фронт, а рідні навіть не здогадувалися, де саме він знаходиться, допоки не прийшла сумна звістка… Залишилась сиротою 11-річна донечка Героя…

“Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї та близьким героїчно загиблого захисника України. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з Вами. Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, який до останнього подиху захищав рідну Україну і кожного з нас!”, – висловив від імені громади співчуття міський голова.

Ізмаїльська громада прощатиметься  з Віталієм Гусаковим завтра, 21 серпня, о 10:00 годині в храмі Різдва Богородиці по вул. Татарбунарська, 34 (кут вул. Дмитрієвська). Захисника України поховають на Алеї Слави в Ізмаїлі.

Колектив «БІ» висловлює щирі та глибокі співчуття родині Героя!

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
*****
*****
1 год назад

Вечная память ГЕРОЮ!!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x