Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сиротою залишилася старша донька: “Obozrevatel” розповів про родину з Ізмаїлу, яку вбила фура дорогою до Одеси

0 коментарів 36801 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стали відомі обставини, в яких загинула родина з Ізмаїлу: 38-річний чоловік, 40-річна дружина, семирічна донечка та її 58-річна бабуся. Про це з посиланням на “Obozrevatel” повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Їхали до Одеси погуляти

Смертельна аварія сталася о 8:30 ранку 15 липня на Одеській трасі. У завантаженої фури лопнуло колесо. Багатотонна махина вилетіла на зустрічну смугу і буквально знесла позашляховик, у якому їхала родина.

Внаслідок жахливої ДТП загинули 38-річний Ян Дмитров та його 40-річна дружина Ірина, їхня дочка 7-річна Злата та її 58-річна бабуся (мама Ірини).

Того ранку родина їхала до Одеси. Мамі Ірини мали знімати шви після операції, а батьки з донькою вирішили прогулятися улюбленим містом. На жаль, дістатися до Одеси їм так і не вдалося.

Подружжя працювало на одному підприємстві

Родина Дмитрових жила у місті Ізмаїл. Проте родом голова родини Ян Дмитров був із села Ларжанка Ізмаїльського району. Там живуть його літні батьки та близькі. Його мама раніше у школі викладала фізику.

Ірина родом із сусіднього села Матроска. Тут жила і її загибла мама разом із бабусею Іри, літньою жінкою, якій потрібний догляд.

Разом із батьками загинула й 7-річна Злата. Ірина та Ян обожнювали донечку. Сиротою залишилася дочка Ірини від першого шлюбу Ксенія. Вона студентка Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Сиротою залишилася старша донька: "Obozrevatel" розповів про родину з Ізмаїлу, яку вбила фура дорогою до Одеси

“Подружжя працювало на підприємстві “Дунайсудосервіс”. Ян був фінансовим директором, Ірина – бухгалтером. Це підприємство пов’язане з Анатолієм Урбанським, він же й організовував похорон усієї родини. Ян багато років працював тут, його багато хто знав. Старша донька Іри теж працює на одному з цих підприємств на обліку зерна”, – каже сусідка загиблих.

Подружжя жило в достатку й ніколи не відмовляло у допомозі своїм землякам. Мешканка села Ларжанка розповіла, що Ян допоміг її синові, коли тому потрібне було лікування. Та й на сторінці в соцмережах Іра має багато постів про допомогу хворим дітям.

Ірина має двох старших братів. Щоправда, обидва вони не змогли бути присутніми на похороні – один зараз перебуває в рейсі, він моряк, другий – на заробітках за кордоном.

“На прощання прийшло дуже багато народу, завод організовував автобуси для цього. Аварія була жахливою, Яна та Злату ховали у відкритих трунах, а Ірочку та її маму – у закритих”, – додає сусідка.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x