Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині правоохоронці припинили роботу міжнародного тандему з переправки українських ухилянтів за кордон

0 коментарів 36747 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в селі Броска, що поблизу міста Ізмаїл, співробітниками одразу декількох правоохоронних структур країни була затримана група осіб. Іноземці перевозили у кузові вантажівки 5 ухилянтів, яких за грошову винагороду у розмірі 20 тисяч доларів США мали б незаконно переправити через державний кордон України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльський прикордонний загін. 


Як стало відомо, саму схему вивозу чоловіків призовного віку за кордон організував громадянин України, а допомагали йому в цьому двоє громадян Республіки Молдови. Завданням іноземців було перевезення ухилянтів своєю вантажівкою через транзитну дорогу «Маяки – Удобне» до Болградського району, де їх мали б переправити незаконно до Республіки Молдова.

Підбір охочих здійснювався через телеграм-канали та соцмережі. Вартість такої послуги для однієї особи складала 4 тисячі доларів США.

Наразі учасникам злочинної групи оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вантажний автомобіль молдовської реєстрації та два легковики, за допомогою яких, скоріш за все, здійснювалась протиправна діяльність, вилучено до рішення суду. Триває досудове розслідування.

На Одещині правоохоронці припинили роботу міжнародного тандему з переправки українських ухилянтів за кордон

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x