Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області продовжують вирішувати проблему із рухом перевантажених фур

0 коментарів 42039 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині продовжують проводити калібрування системи зважування в русі (WIM). Сьогодні, 21 червня, таку роботу провели у Білгород-Дністровському районі на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест), поблизу с. Монаші. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.


Система Weigh-in-Motion – це цілодобовий моніторинг транспортного навантаження на дорогу. Датчики фіксують усі необхідні параметри транспортного засобу, зокрема вагу, габарити, швидкість, номерні знаки, а також забезпечують виконання всіх вимог, що передбачені для накладання штрафів за порушення габаритно-вагових обмежень.

Основна мета встановлення WIM ─ відстежувати перевантажені вантажівки з українських доріг. Перевагою такої системи є те, що всі зважування відбуваються в русі без зупинки транспортного потоку.

«Без належного контролю за навантаженням, проблеми з колійностями, ямами та вибоїнами на дорогах з’являтимуться знову. Система не лише фіксує перевантаження, а також структурує дані про трафік на конкретних ділянках автомобільних доріг», ─ повідомляють на сторінці служби.

Слід зазначити, що в області введено в експлуатацію уже 3 системи WIM на автодорогах М-05 Київ – Одеса, на мосту через Хаджибейський лиман; Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші – /М-15/, поблизу с.Шабо та Т-16-27 КПП «Серпневе» – Тарутине – Арциз – Сарата, поблизу смт Сарата.

В Одеській області продовжують вирішувати проблему із рухом перевантажених фур

В Одеській області продовжують вирішувати проблему із рухом перевантажених фур

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x