Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі стався озброєний напад на охоронця автомийки: йому погрожували пістолетом та відібрали сейф з грошима

0 коментарів 58077 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі правоохоронці викрили групу осіб, які пригрозили охоронцю автомийки зброєю та відібрали сейф з грошима й цінними паперами. Нападників оперативно затримали, щойно ті вибігли з території підприємства. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Зловмисниками виявилися жителі Одеси 27-ми років. Тепер молодикам загрожує до 15-ти років ув’язнення із конфіскацією майна.

У ході розслідування встановлено, що чоловіки, змовившись, ретельно підготувалися до скоєння майнового злочину. Вони забезпечили себе зброєю, монтировкою та ключами, після чого і подались до автомийки.

Підібравши до вхідних дверей ключ, чоловіки проникли до одного зі службових приміщень підприємства. Уже всередині вони стали погрожувати  охоронцеві пістолетом та виламали монтировкою закріплений до столу сейф.  На той час у сейфі знаходилися дві тисячі гривень, дві ювелірні прикраси, телефон та документи. Заволодівши майном, зловмисники пішли геть.

Проте далеко втекти у них не було шансів, оскільки неподалік знаходилися оперативники управління міграційної поліції Одещини разом зі слідчими Одеського районного управління поліції № 1 та спецпризначенцями «КОРД». Правоохоронці затримали правопорушників за кілька кроків від автомийки.

У них поліцейські вилучили здобуте злочинним шляхом майно, монтировку та два пістолети, походження яких будуть встановлювати в рамках призначених експертиз.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом прокурорів Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із проникненням у приміщення та погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Підозрюваних  помістили до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочуть щодо застосування відносно них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі слідство триває, а чоловіків перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних в Одесі.

В Одесі стався озброєний напад на охоронця автомийки: йому погрожували пістолетом та відібрали сейф з грошима

В Одесі стався озброєний напад на охоронця автомийки: йому погрожували пістолетом та відібрали сейф з грошима

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x