Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Кілійському порту набирає обертів нова послуга від УДП

0 коментарів 42255 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З минулого року УДП пропонує аграріям комплексну логістичну послугу, яка включає в себе перевалку на стивідорному комплексі пароплавства у Кілії, річковий фрахт та перевалку на морське судно борт-борт у порту Констанца. З початку цього року ця послуга стала набирати все більше запитів, і на сьогодні обробляє рекордні обсяги вантажів. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на Українське Дунайське пароплавство.


Наразі у Констанці йде процес завантаження балкеру «Mohac», загальний об’єм якого становить 14 тис. тон. Як зазначають у керівництві УДП, вже з наступного місяця під загрузку можуть стати судна, розраховані на перевезення понад 40 тис. тон.

Окремо наголосимо, що серед переваг нової послуги, яка повним ходом реалізується у порті міста Кілія, порівняно з іншими варіантами експортної логістики агропродукції в УДП зазначили наступне:
– можливість завантажувати великі морські судна, які не обслуговуються у дунайських морських портах;
– гарантовані терміни доставки, відсутність ризиків великих демереджів, які (на жаль) зберігаються у чорноморських морських портах;
– комплексний та якісний сервіс;
– можливість фіксації тарифу.

«Наразі у власників вантажів ще є можливість забронювати обсяги та зафіксувати тариф на високий сезон, який невдовзі стартує» – наголосили в Українському Дунайському Пароплавстві.

У Кілійському порту набирає обертів нова послуга від УДП

 

У Кілійському порту набирає обертів нова послуга від УДП У Кілійському порту набирає обертів нова послуга від УДП

У Кілійському порту набирає обертів нова послуга від УДП

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x