Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стали відомі подробиці жахливого вбивства в Ізмаїлі: підозрюваному загрожує до 15 років тюрми

0 коментарів 38961 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чоловіку, який в ніч з 8 на 9 червня убив свого знайомого в Ізмаїлі, повідомили про підозру в умисному вбивстві та помістили під варту. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласну поліцію.


Про страшну подію «Бессарабія INFORM» інформувала одразу після скоєного злочину. Як з’ясувалося, двічі судимий за крадіжки зловмисник спричинив 36-річному приятелю несумісні з життям тілесні ушкодження.

Потерпілий, мешканець Ізмаїла, запросив у гості свого знайомого з одного із сусідніх сіл. Проте, під час застілля між чоловіками несподівано спалахнула сварка. У її розпалі гість схопив кухонний ніж, яким завдав кілька ударів господарю у груди. Від отриманих поранень той помер.

На місце події поліцію та лікарів викликала племінниця потерпілого, яка живе в сусідньому будинку і побачила зловмисника з ножем на подвір’ї дядька.

«Оперативно прибувши за викликом, правоохоронці затримали правопорушника в процесуальному порядку. Медики ж констатували смерть господаря будинку, яка, за попередніми висновками, настала в результаті поранення в області серця. З місця злочину правоохоронці вилучили скривавлений ніж та інші речові докази, які скерували на експертні дослідження», – розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Наразі фігуранту повідомили про підозру в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. То ж тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стали відомі подробиці жахливого вбивства в Ізмаїлі: підозрюваному загрожує до 15 років тюрми

Стали відомі подробиці жахливого вбивства в Ізмаїлі: підозрюваному загрожує до 15 років тюрми

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x