Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Побив та відібрав гроші: за черговий злочин 42-річному одеситу «світить» мінімум сім років ув’язнення

0 коментарів 23031 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські затримали 42-річного містянина за підозрою у пограбуванні жінки. За це зловмиснику загрожує мінімум сім років за гратами ─ повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласне управління поліції.


Чоловік, вирішивши збагатитися за чужий кошт, очікував жертву біля одного з житлових будинків на вулиці Академіка Корольова. Він напав на 36-річну жінку, побив її та відібрав гроші. До речі, зловмисник уже перебував у розшуку за аналогічний злочин в Одному з регіонів України.

Свій вибір фігурант зупинив саме на самотній жінці: він дочекався, коли вона зайде до під’їзду багатоповерхівки, і прослідував за нею. Там чоловік завдав їй декілька ударів по обличчю, а коли одеситка впала, викрав з її сумочки тисячу гривень і втік.

«Поліцейські затримали фігуранта в процесуальному порядку та за достатньої наявності зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», ─ розповів начальник територіального підрозділу поліції Олександр Мільчук.

Наразі, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а слідчі дії тривають.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x