Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканці Болградської громади раз на рік можуть скористатися пільговим проїздом до обласного центру ─ кого це стосується

0 коментарів 22275 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болградській міській раді нагадали, що у травні поточного року місцева влада запровадила нову соціальну послугу для своїх жителів. Це стосується пільгового перевезення громадян, які мають право один раз на рік на пільги на проїзд в автомобільному транспорті міжміського сполучення на внутрішньообласному маршруті між м. Болград та м. Одеса та у зворотному напрямку за рахунок коштів міського бюджету. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на сторінку громади.


За інформацією міськради, скористатися цією можливістю можуть громадяни пільгових категорій, які зареєстровані та проживають на території Болградської громади, а саме у місті Болград та селах Оксамитне, Тополине, Виноградівка, Владичень, Табаки.

До числа осіб, які належать до соціально малозахищених, відносять постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та ліквідаторів аварії на Чорнобильський АЕС (віднесених до 1-ої категорії); дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; дітей з багатодітних сімей, старше шести років (які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченими сім’ям при наявності довідки); учасників бойових дій; осіб з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ групи; осіб, які супроводжують в поїздках осіб з інвалідністю І групи та дитину з інвалідністю (не більше однієї особи) – в одному із напрямків; інвалідів з дитинства І та ІІ групи, дітей з інвалідністю старше шести років.

Для отримання пільгового талону необхідно надати визначений пакет документів, а пільги надаються особисто пільговику на підставі пред’явленого посвідчення та паспорта громадянина України, для дитини молодше 14 років – свідоцтва про народження.

Пільговий проїзд здійснюється з АС Болград до АС Старосінна та у зворотньому напрямку.

За консультацією, додатковою інформацію та отриманням пільгового талону можна звернутися до відділу соціального захисту населення Болградської міської ради.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x