Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Люди продовжують нести найнеобхідніше: співробітники кілійського відділення «Нової пошти» відправили на Херсон ще півтори тони допомоги

0 коментарів 23814 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З першого відділення «Нової пошти» міста Кілія в Херсон відправлено півтори тисячі кілограмів допомоги постраждалим від підтоплення. Про збір оголосила операторка Олеся, передає «Бессарабія INRORM”.


Кілька днів назад дівчина закликала містян у соцмережах приносити потрібні речі на відділення та пояснила, що витрати з доставки пошта бере на себе. Зазначимо, після затоплення Херсонщини «Нова пошта» співпрацює з благодійним фондом «Онуки», які приймають допомогу для постраждалих на першому відділенні Херсону.

Як зазначила Олеся після відправлення посилки, вона не очікувала, що бажаючих буде так багато.

“Вдячна всім, хто вклав частинку своєї допомоги та не залишився осторонь. Вас дуже багато! Ви просто нереальні!», – написала авторка збору.

Можливість допомогти херсонцям таким чином ще є. Олеся зазначила, що одягу вже забагато, але є потреба у ліках, засобах гігієни, їжі, посуді, побутових речах (лопатах, ліхтариках, свічках тощо).

Принести вище перераховане можна у Перше відділення з зазначенням, що це для постраждалих внаслідок екоциду на Херсонщині.

Нагадаємо, нещодавно кілійці відправили на Херсон близько тони допомоги та мотор для човна.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x