Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Питання-відповідь: як в Ізмаїлі без проблем відключити квартиру від централізованого опалення?

1 коментар 34884 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці багатоквартирних будинків в Ізмаїлі, які бажають відключити свої помешкання від централізованого опалення, часто задаються питанням – як це зробити правильно? Відповідь на це надали в Управлінні житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Профільне міське Управління керується Порядком відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого Наказом Мінрегіону України № 169 від 26.07.2019 р.

Отже, для вирішення питання про відключення квартири від централізованого опалення в Ізмаїлі заявнику необхідно надати перш за все заяву на ім’я голови постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань відключення окремих житлових будинків (квартир) від мереж централізованого опалення про дозвіл на відключення від мереж ЦО встановленого зразку.

Заява повинна включати:
  • інформацію про власника приміщень та причини відключення, повну адресу відключаємих приміщень, їх найменування;
  • відомості про вибране джерело автономного теплопостачання (газ, електрика, інше).

До заяви додаються:

  • копія паспорту та ідентифікаційного коду власника квартири;
  • довідки про відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги по квартирі;
  • ксерокопія технічного паспорта приміщення, виконаного МБТІ;
  • довідка МБТІ про власника (або витяг з реєстру майнових прав – документ, що засвідчує право власності замовника на вказане приміщення);
  • проект (проектна пропозиція), узгоджений з КП «ТМ ІТКЕ», ІУЕГГ, ІРЕМ, КП «ІВУВКГ», КП «Житсервіс» (або з власником будинку), УЖКГ, Ізмаїльським міськрайонним відділом Державної служби з надзвичайних ситуацій і виконаний проектною організацією з додатками висновків про можливість внесення змін в існуючі інженерні системи від організацій, що беруть участь в процесі реконструкції відповідних інженерних систем;
  • квитанція про сплату за розгляд документів на міжвідомчої комісії (689,50 грн.).

Далі заявникам необхідно здійснити збір вихідних даних і отримати в установленому порядку технічні умови на відключення квартири від системи центрального опалення, та забезпечити розробку проекту відключення квартири від центрального опалення. А після цього – отримати технічні умови на додаткову установку газового (або іншого) обладнання та забезпечити розробку проекту встановлення системи індивідуального опалення та гарячого водопостачання в квартирі.

Якщо у вас залишились питання щодо відключення від системи централізованого теплопостачання, вам на них відповість спеціаліст Ізмаїльського УЖКГ Сергій Володимирович Жук за тел. +380502713189 (в робочий час).

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олег
Олег
1 год назад

И вот ВСЕМ ЄТИМ “проект (проектна пропозиція), узгоджений з КП «ТМ ІТКЕ», ІУЕГГ, ІРЕМ, КП «ІВУВКГ», КП «Житсервіс» (або з власником будинку), УЖКГ, Ізмаїльським міськрайонним відділом Державної служби з надзвичайних ситуацій і виконаний проектною організацією з додатками висновків про можливість внесення змін в існуючі інженерні системи від організацій, що беруть участь в процесі реконструкції відповідних інженерних систем” НАДО занести много денег…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x