Нещадно побив, а потім відправив додому: житель Білгород-Дністровщини може загриміти до в’язниці на 8 років за побиття знайомого

0 коментарів 19143 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Старокозацької громади, який нещадно побив односельця, може загриміти до в’язниці на вісім років. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на ГУ Нацполіції в Одеській області.


На спецлінію «102» надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до приймального відділення доставлено 51-річного жителя одного із сіл Старокозацької територіальної громади з забоєм головного мозку та переломом черепа.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що напередодні увечері потерпілий посварився із 37-річним односельцем у того вдома. В ході конфлікту господар домоволодіння кулаком вдарив гостя в обличчя, від удару чоловік упав, а зловмисник продовжив бити його руками, ногами та дерев’яною палицею, яку знайшов поряд. Потерпілий знепритомнів, і зловмисник схаменувся, привів його до свідомості, вивів з подвір’я та відправив додому. Наступного дня побитому громадянину стало зле і він викликав карету швидкої допомоги.

«Правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що передбачено частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті тягне за собою позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нещадно побив, а потім відправив додому: житель Білгород-Дністровщини може загриміти до в'язниці на 8 років за побиття знайомого

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x