Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності

0 коментарів 17712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спільний проєкт ДСНС та МОН «Класи безпеки» набирає все більшої популярності. Черговий такий клас відкрили на Одещині ─ у Шабівській громаді. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посланням на сторінку сільради.


Відкриття нового класу безпеки відбулось у селі Шабо на базі краєзнавчого музею. Кабінет облаштований сучасними меблями, телевізором, вогнегасниками, стендами та іншими наочними матеріалами. Надалі тут будуть проходити заняття з правил пожежної та мінної безпеки, вивчатимуться алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога», а також інших надзвичайних ситуацій.

«Наш кабінет безпеки – це новий крок на шляху розвитку громади, що дозволить підготувати учнів до неочікуваних ситуацій, навчити їх самозахисту та швидкому реагуванню», ─ зазначають у громаді.

Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності Найменші жителі Шабівської громади здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x