Без мітингів, маршів і масових заходів: на Одещині 8 та 9 травня правоохоронці посилили заходи безпеки

0 коментарів 24084 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні публічну безпеку та порядок у регіоні забезпечуватимуть працівники Національної поліції, Національної гвардії та інші представники сил оборони. Мітинги, марші, акції та будь-які інші масові заходи в умовах війни проводитися не будуть.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Наряди правоохоронців наблизять до пам’ятників та меморіальних комплексів. Вибухотехніки та кінологи обстежать територію на наявність небезпечних предметів.

На місцях у громадян перевірятимуть документи, що засвідчують особу, та наявність заборонених предметів.

Групи превентивної комунікації будуть спрямовані на недопущення інцидентів, які можуть створюватися штучно, роз’яснення вимог воєнного стану та нормах чинного законодавства.

“Закликаємо усіх із розумінням поставитися до роботи правоохоронців, їхня мета – забезпечити вашу безпеку. Ставтеся один до одного з повагою, уникайте скупчень людей, реагуйте на сигнали щодо повітряної небезпеки. Ми пам’ятаємо подвиг героїв, які поклали життя, щоб захистити Україну від нацистських окупантів, і віддаємо їм шану. Але не варто забувати, що просто зараз українці б’ються проти московитів, які не дотримуються жодних правил ведення війни. Бережімо себе, один одного і Україну”, – наголосив у своєму зверненні до мешканців регіону т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.

Правоохоронці нагадали вимоги воєнного стану і норм чинного законодавства:

  • заборонено використовувати символіку націонал-соціалістичного та тоталітарного режимів, а також носити при собі вогнепальну зброю, бойові припаси, вибухові речовини або пристрої, кинджали, фінські ножі, кастети чи іншу холодну зброю без передбаченого законом дозволу;
  • заборонено продавати алкогольні напої після 22 години вечора, продавати та використовувати піротехнічні засоби, зокрема феєрверки, хлопавки та петарди;
  • з 12 години ночі до 5 години ранку на Одещині діє комендантська година, у цей період часу пересуватися вулицями заборонено, виключення – необхідність пройти до укриття під час повітряної тривоги.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x