Бєлгород під атакою: на росії паніка, а місцева влада обмовилась про “масовану атаку”

0 коментарів 25137 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Понеділок для російського міста Бєлгорода  почався з паніки через масштабну атаку БПЛА, а місцеві радіостанції “гримлять” повідомленнями про те, що незабаром місто стане “вільним” та попереджають про евакуацію. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на ІА «УНІАН».


Також мережа вибухнула повідомленням про знищення одного з прикордонних з Україною пунктів. Відповідні ролики масово знімають місцеві, а відусюди звучать заклики про евакуацію.

«Бєлгород стане вільним. Повторюю, жителі міста Бєлгород, закликаємо вас негайно евакуюватися, залишатися в місті небезпечно. Бєлгород стане вільним», – йдеться у записі.

Відповідальність за те, що відбувається, взяли на себе російські партизани. У соціальних мережах Легіон “Свобода Росії” закликав жителів прикордонних регіонів РФ не чинити опір та не боятися їх. Також вони записали відеозвернення до своїх громадян, щоб допомогли покласти край диктатури Кремля та боролися за вільну від Путіна росію.

«На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях. Свобода вже близько!»,- йдеться в повідомленні.

Місцевий губернатор В’ячеслав Гладков повідомив, що система ППО в області працює з 9 ранку. За його словами, частина ракети впала на ділянку приватного житлового домоволодіння в селі Антонівка. Також він повідомив про мінометний обстріл села Козинка та села Гора-поділ, де “загорівся склад сіна”.

Пізніше заявив, що на село Нова Таволжанка скинуто вибуховий пристрій й визнав, що йдеться про БПЛА.

«Сам БПЛА впав за 100 метрів від житлових будинків. Вибухотехніки та оперативні служби працюють на місці», – вказав він.

При цьому Гладков заявив росіянам, що “паніки бути не повинно” і обмовився про “масовану атаку” на Бєлгород.

Близько години тому Легіон “Свобода Росії” повідомив, що разом із силами Російського добровольчого корпусу вдалося повністю звільнити населений пункт Козинки.

«До Грайворона зайшли передові загони. Рухаємося далі. Росія буде вільною!», – зазначили там.

Бєлгород під атакою: на росії паніка, а місцева влада обмовилась про "масовану атаку"

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x