Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Ізмаїлу постане перед судом за пропозицію хабаря поліцейському

0 коментарів 18468 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Ізмаїлу намагався уникнути штрафу за порушення правил дорожного руху, запропонувавши 5000 гривень поліцейському, який його зупинив, але принциповість правоохоронця довела чоловіка до суду. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


Порушника звинувачують у скоєнні злочину  за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція посадовій особі неправомірної винагороди, за вчинення певних дій в інтересах того, хто надає таку винагороду).

Слідством встановлено, що житель м. Ізмаїл наприкінці березня 2022 року, під час складання щодо нього протоколу про адміністративне правопорушення за порушення Правил дорожнього руху, запропонував працівникам поліції неправомірну винагороду у розмірі 5000 грн. за невчинення щодо нього дій, передбачених діючим законодавством.

Злочин передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x