Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїлець, який п’яним зарізав посеред вулиці співмешканку, може провести залишок свого життя за гратами

0 коментарів 30429 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські завершили досудове розслідування кривавого вбивства, яке сталося на початку лютого в Ізмаїлі. Враховуючи попередні судимості зловмисника, який зарізав свою співмешканку, правоохоронці посилили обвинувачення. Отож, за скоєний злочин ізмаїлець може відправитися до тюрми на довічний строк.


Про це повідомили у територіальному відділі поліції, передає Бессарабія INFORM.

Нагадаємо, 3 лютого, під час вживання алкоголю, між чоловіком та жінкою у власному домі стався конфлікт через те, що він приревнував її до знайомого. Сварячись, цивільна пара вийшла на вулицю, де зловмисник ножем, який завжди носив із собою, двічі вдарив потерпілу у шию, завдавши несумісні з життям тілесні ушкодження. Закривавлену 38-річну жінку виявила перехожа і сповістила на спецлінію «102».

Під час слідства правоохоронці з’ясували всі обставини скоєного та провели низку судових експертиз з метою доведення причетності чоловіка до  злочину.

«За результатами слідства поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду», – повідомив начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує покарання  позбавленням волі на строк від 10-ти до 15-ти років або довічним позбавленням волі.

Варто зазначити, що попередньо кривавий злочин кваліфікували за частиною 1 статті 115 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x