Дякуємо, що читаєте нас українською💪

33-річна жінка намагалася перевезти до Румунії канабіс: за замах на контрабанду наркотиків, їй загрожує до 10 років тюрми

0 коментарів 10503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


33-річна жінка намагалася перевезти  через поромну переправу «Орлівка-Ісакча» за кордон канабіс.  Відповідно до чинного законодавства України, їй загрожує позбавлення волі на строк від восьми до десяти років із конфіскацією майна.


Громадянку викрили першого квітня, під час перевірки рейсового автобуса, яким вона їхала до Румунії. Заборонену речовину пасажирка сховала в одязі, який був на ній. Вона пояснила, що минулого року зірвала наркомісткі рослини на дачній ділянці для власного вживання, повідомили у поліції.

Слідчі перевірили вміст вилученого пакетика експрес-тестом. Результат підтвердив наявність у ньому наркотичної речовини.

Речові докази слідчі скерували на експертне дослідження, а правопорушницю затримали в процесуальному порядку.

“Фігурантці повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на контрабанду наркотичного засобу, тобто переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю особливо небезпечного наркотичного засобу, якщо особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, але кримінальне правопорушення не було завершене з причин, які не залежали від її волі. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство», – розповів заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x