Дякуємо, що читаєте нас українською💪

29-річний ізмаїлець разом з приятелем влаштував стрілянину в одному з закладів Одеси

0 коментарів 46386 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє чоловіків в Одесі накинулися на працівників одного з місцевих ФОПів. 46-річний одесит та 29-річний ізмаїлець – зайшли у заклад підприємця і, не зважаючи на присутність відвідувачів, накинулися на двох працівників із кулаками. Коли ж ті спробували дати відсіч, старший за віком нападник почав розмахувати ножем, а молодший здійснив кілька пострілів із травматичної зброї, влучивши одному з чоловіків у голову.


Як повідомили у обласному управлінні поліції, правоохоронці встановили правопорушників, але ті почали переховуватися. За кілька місяців їх розшукали біля кордону з сусідньою країною.

Правоохоронці оперативно встановили особи правопорушників, проте ті, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та невідворотність покарання, почали переховуватися.

Фігурантам заочно повідомили про підозру у хуліганстві, що передбачено ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, і оголосили їх у розшук.

Нещодавно правопорушників розшукали в одному з прикордонних населених пунктів Одеської області.

«Згідно з висновком судово-медичної експертизи, молодший за віком правопорушник спричинив потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості, яке не є небезпечним для життя, тому йому повідомили про підозру ще й у злочині, передбаченому ч. 1 ст. 122 ККУ, яке кваліфікується як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам, – сім років позбавлення волі», – розповіли поліцейські.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x