Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Приватизація Усть-Дунайського порту: переможець аукціону виплатив понад 201 мільйон гривень

0 коментарів 16659 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні переможець аукціону з приватизації державного підприємства «Морський торговельний порт «Усть-Дунайськ» провів оплату у розмірі понад 201 мільйон гривень та ще 40 мільйонів 200 тисяч гривень ПДВ. Про це повідомив керівник регіонального відділення Фонду держмайна України по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський, передає Бессарабія INFORM.


“До 21 лютого покупець має укласти попередній договір купівлі-продажу та після матиме ще 60 робочих днів на укладання нотаріального договору. Це нововведення законодавства, аби покупець міг підготувати документи для нотаріального посвідчення договору. Наприклад, дозвіл від Антимонопольного комітету”,- зазначив Славський.

Крім того, керівник регіонального відділення нагадав, шо аукціон другого порту, розташованого у Білгороді-Дністровському, заплановано на 3 березня 2023 року. Стартова ціна  єдиного майнового комплексу становить 187 млн грн.

Варто додати, що Усть-Дунайський порт був проданий з аукціону 17 січня 2022 року за 201 млн грн. Переможцем аукціону була визнана компанія “Еліксир України”.

 

 

Приватизація Усть-Дунайського порту: переможець аукціону виплатив понад 201 мільйон гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x