Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Лобове зіткнення вантажівки з легковиком на трасі Одеса-Київ: один з водіїв загинув, інший – госпіталізований в тяжкому стані

0 коментарів 33372 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 лютого, приблизно о десятій годині вечора поблизу села старі Маяки Березівського району Одеської області сталася смертельна аварія. За попередньою інформацією правоохоронців, 55-річний житель селища Ширяєве на легковому автомобілі «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажним автомобілем “Scania” під керуванням 26-річного мешканця міста Дніпро.


На жаль, водій вантажівки загинув на місці події від отриманих травм, чоловіка, який був за кермом легковика направили з численими травмами до Любашівської центральної лікарні. Чи були чоловіки тверезі, встановить експертиза.

На місці події працювали правоохоронці, які з’яосовують все обставини аварії.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правила безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілому або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Лобове зіткнення вантажівки з легковиком на трасі Одеса-Київ: один з водіїв загинув, інший - госпіталізований в тяжкому стані

Коментарі закриті.