Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ламу-довгожительку з Ізмаїлу вдалося вилікувати. Життя тварини врятував … стоматолог

0 коментарів 24327 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Ізмаїлі лама місцевої станції юннатів сильно захворіла. З’ясувалося, що причиною стрімкого схуднення та слабкісті тварини стала не її старість, а лише хворі зуби. Рятувати ламу-довгожительку приїхав стоматолог з Одеси та провів необхідні операції. Про це розповіла директорка ізмаїльської Станції юних натуралістів Людмила Філібок на сторінці установи у соцмережі Facebook.


“Справжній символ Музею живої природи Станції юних натуралістів міста Ізмаїл – це лама Марта. Тут вона мешкає від народження вже 22 роки і є улюбленицею гуртквців та багатьох відвідувачів”, – розповіли на станції юннатів.

Як додали фахівці установи, завжди активна тварина, одного дня, стала млявою, почала погано їсти та помітно схудла. Під час ретального обстеження виявлено хворобу передніх зубів, а саме – значне пошкодження емалі. За консультацією звернулись до ветеринарного лікаря Одеського зоопарку Каська Петра Петровича, який порекомендував видалити хворі зуби.

На прохання в проведенні особливої операції відгукнулись фахівці ветеринарної клініки ZOOline, які провели видалення зубів та надали рекомендації щодо подальшого лікування і догляду за твариною.

“Вже наступного дня лама порадувала нас своїм гарним апетитом та жвавою поведінкою!” – радїють на станції.

Тут також висловлюють велику подяку ветеринарним лікарям клініки ZOOline Дімову Андрію Дмитровичу та Дізанову Олесандру Олександровичу за професійну та безкоштовну допомогу у лікуванні улюблениці.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x