Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській ОВА повідомили, що на відновлення енергооб’єктів, після російських обстрілів, може піти 2-3 місяці. Чому після цієї заяви не варто панікувати

0 коментарів 34371 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Департамент систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА повідомив, що ситуація з енергетикою в Одесі та області залишається вкрай складною. За попередніми прогнозами, часу на відновлення енергооб’єктів в Одеській області знадобиться набагато більше, ніж у попередні рази після обстрілів.


“Йдеться не про дні, а навіть тижні і не виключено, що 2-3 місяці”, – заявили в ОДА.

Сім’ям із маленькими дітьми та людям похилого віку радять перебратися з Одеси в область або за межі регіону.

Слова про те, що відновлення енергетичної інфраструктури займе до 2 – 3 місяців налякали одеситів, але насправді мова йде не про відсутність світла, а про відновлення енергооб’єктів.

Так у ДТЕК прокоментували звернення Департаменту і повідомили, що інформація про 2-3 місяці стосується повного відновлення високовольтних мереж і підстанцій, а не те, що світла зовсім не буде 2-3 місяці.

Зараз енергетики невпинно працюють над ліквідацією наслідків чергової терористичної атаки та щоб подати напругу на об’єкти критичної інфраструктури, а також воду та тепло у домівки одеситів.

Нагадаємо, уночі 10 грудня російські окупанти атакували Південь України за допомогою іранських дронів-камікадзе. ЗСУ знищили 10 з 15 безпілотників, але 5 “мопедів” ударили по об’єктах енергетики, що призвело до знеструмлення Одеської області. Варто відзначити, що країна-терорист атакувала як тільки в регіоні вдалося стабілізувати ситуацію з електропостачанням. Тепер у регіоні знову критична ситуація з електропостачанням і її знову спровокувала країна-терорист.

Є думка, що така масштабна атака на енергооб’єкти саме Одеської області вмотивована тим, що раніше в Одесі відбувалося кілька мітингів і перекриттів доріг через відсутність світла. Найімовірніше, окупанти сподіваються в такий спосіб спровокувати ще масштабніші суспільні заворушення в регіоні.

В Одеській ОВА повідомили, що на відновлення енергооб'єктів, після російських обстрілів, може піти 2-3 місяці. Чому після цієї заяви не варто панікувати

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x