Дякуємо, що читаєте нас українською💪

УДП приєднає базу техобслуговування флоту до Кілійського судоремонтного заводу

0 коментарів 28863 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко провів зустріч з колективом ХОСП «База технічного обслуговування флоту», під час якої розповів про плани керівництва компанії з розвитку судноремонту та з колективом обговорив нагальні потреби.


“Цього року БТОФ виконала 132 міжрейсових ремонтів самохідного флоту та 109 — несамохідного. Несамохідний флот – це в основному слюсарні та зварювальні роботи, діагностика і заміри товщин корпусів для пред’явлення Регістру судноплавства. По самохідному флоту реалізовано 566 замовлень: слюсарні, зварювальні, теслярські роботи, ремонт електроавтоматики, встановлення кондиціонерів та іншого обладнання”,- написав гендиректор УДП на своїй сторінці у Facebook.
За словами Дмитра Москаленка, одна з проблем полягає у тому, що значна частина робіт— термінова. Флот старий, тому постійно виникає потреба у незапланованих ремонтах. Запчастини до механізмів суден вже не випускаються, доводиться проводити їх пошук та закупівлю під кожне судно окремо.
На думку керівництва УДП з огляду на зростання кількості та обсягів задач, оптимальне рішення полягає у об’єднанні всіх судноремонтих підрозділів УДП в єдину структуру.
“Приєднання БТОФ до КСБСРЗ дозволить уніфікувати документообіг, досягти більш спланованої та скоординованої роботи судноремонтників”, – зазначив очільник підприємства.
 На зустрічі з колективом, Дмитро Москаленко запевнив співробітників, що реорганізація не передбачає звільнення працівників БТОФ з наступним працевлаштуванням. Колектив бази налічує приблизно ста співробітників (слюсарно-механічна ділянка, лабораторія автоматики, газозварювальний, малярський, теслярський цехи, БЕРНК, адмінперсонал), і всі вони будуть автоматично переміщені на аналогічні посади у новій структурі.
“Працівникам буде збережено місце і режим роботи, рівень зарплати, пільги та соціальні гарантії, передбачені колективним договором”,- підкреслив керівник.
Як зазначив Москаленко, вже цього року працівникам БТОФ підвищили оклади.
“З наступного року поетапне збільшення зарплат буде продовжуватись (тарифна сітка працівників КСБСРЗ буде приведена у відповідність до діючої в УДП). Розглядається питання щодо запровадження у ремонтному підрозділі у 2023 році системи премій в залежності від результатів роботи. Більше уваги буде приділятися створенню безпечних та комфортних умов праці. Цього року згідно з колдоговором УДП закупило велику партію якісного спецодягу та спецвзуття (чого минулого року не було зроблено), і першими їх отримали працівники ремонтних підрозділів. З наступного року спільно з профспілками буде розглядатися питання забезпеченням працівників харчуванням”,- розказав Москаленко.
УДП приєднає базу техобслуговування флоту до Кілійського судоремонтного заводу
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x