Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині ДТЕК запроваджує графіки відключень світла

0 коментарів 49032 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області запроваджують графік стабілізаційних відключень після того, як регіон тривалий час жив в режимі аварійних та екстрених відключень. Нові графіки склали з урахуванням масованих обстрілів енергосистеми країни.


Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК Одеські електромережі.

Оновлений графік складається з трьох категорій:

Перша: світло є. Періоди, коли планується включення світла. Це білий колір на графіку.

Друга: світла немає. Періоди, коли заплановані відключення світла для того, аби збалансувати енергосистему. Сірий колір на графіку.

Третя: можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендуємо знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами. Світло-сірий колір на графіку.

В компанії наголошують, що найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі. Попередні графіки не діють.

Абонентів попросили звертатись до ДТЕК у разі відсутності адреси у графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?» – https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns. Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

“Важливо пам’ятати. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках”, – наголошують енергетики.

На Одещині ДТЕК запроваджує графіки відключень світла

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x