Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вдова загиблого на фронті воїна з Ізмаїлу пропонує перейменувати на його честь вулицю, на якій він народився і жив

0 коментарів 22059 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дружина загиблого у жовтні цього року військовослужбовця з Ізмаїлу Сергія Левченка звернулася через соціальні мережі до мешканців міста і попросила підтримати її ініціативу про перейменування вулиці Ломоносова, на якій народився і жив її Герой-чоловік, на його честь. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Зазначимо, що зараз в Ізмаїлі триває процес перейменування об’єктів топоніміки. Містянам запропоновані нові варіанти назв вулиць та провулків, але ізмаїльчани можуть надавати і свої власні.

Христина Левченко пише, що її чоловік Сергій виріс і жив донедавна на вулиці Ломоносова. Зараз там мешкає його мама, у якої він був єдиним сином, а надалі – житимуть його діти зі своїми сім’ями.

“Я вважаю, що мій чоловік гідний, щоб на його честь була названа вулиця його життя, хоч і посмертно.
Він добровільно, не чекаючи повістки, пішов 25.02.2022 р. захищати нашу країну та загинув Героєм 05.10.2022 р. на херсонському напрямку. Без батька залишилось двоє дітей. Прошу Вас підтримати мене в цьому та пройти голосування”, – сказано у зверненні удови до мешканців міста.

Залишити свій варіант нової назви зазначеної вулиці можно за посиланням. Там, де вказано “вул. Ломоносова” та варіанти перейменування для неї (у міськраді пропонують два варіанти – на честь Марії Примаченко чи Олени Пчілки), потрібно обрати варіант “Інше” та написати “Левченко Сергій”.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x