Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Масований удар по Україні – зранку рашисти знов атакували енергетичну інфраструктуру в низці областей

0 коментарів 27891 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У понеділок, 31 жовтня, країна-терорст рф вдалась до масованого удару по території України. В низці областей пролунали вибухи, є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури.


Вранці по території усієї країни, крім окупованого Криму, була оголошена повітряна тривога.

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус попередив українців про ймовірність масованого пуску російських ракет. Одразу ж за ним, очільник Миколаївської області Віталій Кім відзначив, що частина ракет пройшла від Миколаєва на північ і північний захід.

Після цього в різних регіонах країни почали лунати вибухи.

Так, очільник Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що росіяни влучили по одній із громад Київської області.

У місті Києві зранку пролунало більше 10 вибухів. У Київській міській військовій адміністрації проінформували містян про роботу системи протиповітряної оборони.

“У результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють. Детальніше – згодом”, – написав мер Києва Віталій Кличко.

ППО зранку працювала і у Вінницькій області. Одну ворожу ракету було збито, але вона впала на цивільні об’єкти, спричинивши руйнування.

“На Вінниччині збита рашистська ракета впала у цивільні об’єкти. Є руйнування. Загиблих і поранених немає. Працюють спецслужби і ДСНС”, – повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Бомблять рашисти зранку і місто Харків.

“Два “прильоти” по Харкову. Ворог вдарив по об’єкту критичної інфраструктури в місті”, – повідомляє міський голова Харкова Ігор Терехов.

В місті наразі фіксуються перебої зі світлом.

В місті Запоріжжі також пролунали вибухи – окупанти вдарили по критичній інфраструктурі.

“Зранку ворог атакував об‘єкт критичної інфраструктури. Через атаку у місті виникли відключення енергопостачання. Інформація щодо постраждалих та щодо масштабів ушкоджень уточнюється”, – заявив секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Ворог атакував також один з об’єктів критичної інфраструктури Черкаської області. У зв’язку з цим, частину області знеструмлено. Працюють аварійні служби.

Рашисти атакували енергетичну інфраструктуру і на Кіровоградщині. На місці удару виникла пожежа. За попередньою інформацією обійшлося без жертв та постраждалих, повідомив голова Кіровоградської ОВ Андрій Райкович.

Наразі повітряна тривога триває, нова інформація про обстріли та руйнування з різних областей надходить майже щохвилини.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x