Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїльський Палац спорту оновив прайс

0 коментарів 26919 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виконком Ізмаїльської міської ради встановив розмір оплати за надання платних послуг в КЗ «Центр дозвілля «Ізмаїльський палац спорту». Про зміни у прайсі популярного у місті закладу для занять спортом дізнавалось ІА “Бессарабія INFORM”.


До переліку послуг додалось використання залу на 0-му поверсі для індивідуальних та групових занять – 100 грн за годину, використання залу на 2-му поверсі для індивідуальних та групових занять – 150 грн/год., відвідування дитячої кімнати – 50 грн/год., використання дитячої кімнати для групових занять – 100 грн/год., використання тенісного столу для занять – 100 грн/год., використання кафе для організації відпочинку відвідувачів закладу  – 100 грн/год.

Тренажерна зала

Тарифи залишилися незмінними. Абонемент на місяць за використання тренажерного залу з 07:00 до 16:00 коштуватиме 350 грн, з 7:00 до 22:00 – 400 грн. Тариф за місячний абонемент для школярів, студентів, пенсіонерів, військовослужбовців строкової служби, учасників бойових дій залишили на рівні 250 грн. Ціна разового відвідування тренажерки для дорослого – 75 грн, для школярів – 50 грн. Індивідуальне заняття із тренером – 180 грн. За 1500 грн можна купити собі індивідуальний місячний пакет до тренажерного залу та басейну.

Бассейн

Тут також – без змін. Згідно з рішенням виконкому, заняття з плавання з 7:00 до 16:00 коштує 120 грн, з 7:00 до 22:00 – 150 грн. Разове відвідування басейну у будній день – 150 грн, у вихідні – 200 грн. Любителі плавання можуть також собі придбати місячний абонемент – він коштує 750 грн. Для школярів, студентів, пенсіонерів, військовослужбовців строкової служби, учасників бойових дій школярів, студентів, пенсіонерів, військовослужбовців термінової служби та учасників ООС абонемент є дешевшим – 500 грн.

Зала для боксу та боротьби

Година використання зали для проведення тренувань приватними підприємцями, особами та організаціями, установами, закладами, підприємствами, що не належать до комунальної власності міста коштуватиме 300 грн. Використання боксерської зали для проведення спортивно-розважальних заходів буде дорожчим – 500 грн.

Ігрова зала

Приватним особам та організаціям, які не належать до комунальної власності міста, можна також погодинно орендувати для проведення тренувань, змагань чи інших спортивно-розважальних заходів ігровий зал. Так, година тренувань коштуватиме 600 грн., година проведення спортивно-розважальних заходів – 1250 грн.

Конференц-залу, як і раніше, можна орендувати за 500 гривень за годину.

Зміни вступили в силу з 1 вересня.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x