Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Ізмаїл ніколи не стане другим Маріуполем”, – військовий експерт Олег Жданов

3 коментаря 42201 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Підписники запитали відомого військового експерта Олега Жданова, чи може Ізмаїл стати другим Маріуполем у разі його захоплення. Відповідь на це питання він дав на своєму YouTube каналі.


“Мешканці Ізмаїла та його району переживають, чи можуть орки взяти Бессарабський край без взяття Одеси і якщо таке можливо, то як ЗСУ його відбиватимуть? Чи не стане Ізмаїл Маріуполем?”, – задав питання один з місцевих жителів.

“Ні, не стане”, – чітко сказав Олег Жданов у відповідь.

За його словами, російські війська не зможуть висадити свій десант ні в Одесі, ні в Бессарабії.

“Взагалі на сьогодні висадка десанту і в Одесі, і в Бессарабії знята з порядку денного. Тому жодним способом – ні парашутним через рівень підготовки, ні морським: вони бояться зайти в зону ураження протиракетного комплексу “Гарпун”, який нам надала Велика Британія”, – пояснив Жданов.

“Не хвилюйтеся, це питання з порядку денного зняте і Ізмаїл ніколи не стане другим Маріуполем“, – запевнив військовий експерт.

Нагадаємо, військовий експерт Олександр Коваленко також вважає, що на сьогодні будь-які бойові дії щодо окупації, оточення, блокування Одеси та Одеської області російськими окупаційними військами вони неможливі.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ПРИГOЖИН
ПРИГOЖИН
2 лет назад

Молодчиночка, рублядь!!! Но премии не будет – ты же со вчерашнего дня – уволен0 🙂 Но ниче – восстановим – где еще найти такую тупую zaлупку?! 😀 Правильно – только в Бypятии, а ну их там… Так что работай, такса за восстановление упл0чена… за счет того, че щаз “зарабатываешь” 😉

рубль
рубль
2 лет назад

Но пожалуйста, не-е-т, мне же еще глистов кормиць нада! :((( Видишь, как УСЕР-дно ряботаю :(((( А если покажу, куда Т-34/62 гнать, ч0бы Измаил быстро Мариуполем сделаць?… Ай, ну зачем сразу так – с ноги по сцыклю, еще и нах посылаць, не цените вы меня, братья, как мобика…

Вейдер
Вейдер
2 лет назад

Ага, не станет, конечно, его сладут без боя.гы гы гы.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x