Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На війні загинув 23-річний мешканець Татарбунар, який пішов на фронт добровольцем

5 коментарів 58428 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23-річний мешканець міста Татарбунари, військовослужбовець Збройних Сил України Валентин Половенко загинув під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій. Про це повідомили на офіційній сторінці громади.


“Висловлюємо глибокі співчуття всім рідним та близьким. Це велика втрата для нашої громади та України. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна пам’ять загиблому воїну. Герої не вмирають!”, – йдеться у повідомленні.

Підкреслимо, прощання з захисником відбудеться в п’ятницю 29 липня о 10:30 в храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Татарбунари.

 За інформацією Голови ГО “Асоціація жінок України “Дія” Наталії Дєлієвої, яка особисто знала загиблого, Валентин проходив службу у 18-му окремому батальйоні морської піхоти. На фронт він пішов добровольцем, як і його брати.
“З Валіком я познайомилась с самого початку війни. Він виділявся серед бійців батальйону неординарної зовнішністю, у нього була надзвичайно щира посмішка і очі такі яскраві. Він у мене, як у волонтерки попросив мобільний телефон, я йому подарувала наче своїй дитині, він і радів наче дитина. Валік був сиротою, мама померла дуже рано і його та двох братів виховувала бабуся та тітка. Усі троє пішли добровольцями в ЗСУ”, – написала волонтерка у Фейсбуці.
Вічна пам’ять Герою!

На війні загинув 23-річний мешканець Татарбунар, який пішов на фронт добровольцем

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Пацюк
Пацюк
2 лет назад

в АД

Синдбад
Синдбад
2 лет назад

Нет, только не к моим братьям-содомитам, он же будет их обижать, противный…

Юлія
Юлія
2 лет назад

Царство небесне! Вічна пам’ять Герою!

Анонимно
Анонимно
2 лет назад

Так, усі кацапські пацюки потраплять до пекла

Олег Валерійович
Олег Валерійович
2 лет назад

Усі кацапські пацюки потраплять до пекла! Долю Грозного, Алеппо Маріуполя Харкова Бучі Охтирки Сум Чернігова Волновахи—на кожну кацапську голову, набитою тирсою та солов’їним послідом

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x