Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Зголоднілі хижаки «тероризують» громади Болградського району

0 коментарів 8262 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Останнім часом на території Болградського району спостерігається збільшення популяції хижих тварин, таких як шакали та лисиці. Підтвердженням цього є звернення, що надійшли на адресу відділу економіки та агропромислового розвитку Болградської районної військової адмінстрації від Тарутинської, Арцизької, Городненської, Болградської, Криничненської та Василівської громад. Про це, із посиланням на Болградську РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зголоднілі хижаки в пошуках їжі впритул наближаються до приватних подвір’їв місцевих мешканців та вештаються цілими зграями біля сільськогосподарських підприємств району. Така тенденція дуже занепокоєю, тому що шакали та лисиці є переносниками зоонозних захворювань (захворювань, що можуть передавися від тварин до людини), а також АЧС та інших інфекцій.

З метою покращення епідеміологічної ситуації та недопущення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загрозою для життя та здоров’я жителів Болградського району, є необхідність провести полювання на хижих тварин з дотриманням встановлених правил та обмежень під контролем єгерської служби користувачів мисливських угідь.

Сьогодні на засіданні комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації вирішила погодити з відповідними службами проведення заходів з регулювання чисельності мисливських тварин на території Болградського району.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x